fredag 9 september 2011

Höst och tjejerna börjar

Ni måndags började våra stor tjejer hos dagmamma igen. De gick då bara bra. Som de har längtat och frågat efter att få fara dit. Nu har de också flyttat men det va då inga problem att lämna ändå.

Alice fick åka med till stan, Tobbe började inte skolan fören på tisdagen. Och hon har haft problem med magen så vi tänkte att vi skulle åka och träffa bvc. Ringde på morgonen men hon ringde inte upp förren mitt på dagen och hon tyckte att vi skulle ringa läkaren och få komma dit. Så tisdag var jag ledig och Alice fick åter igen följa med till Umeå. Den dagen då vi lämnade syrrena så ville Alice också stanna. Hon grinade till tavelsjö. Sen blev det bra. Men då jag fick prata med läkarne så fick vi ingen tid bara råd. Aja, de är då snål med läkartider.

Medans vi väntade på att Tobbe skulle sluta åkte vi till Sanna och André som flyttat till stan. Det var trevligt, där fick vi lunch och trevligt sällskap.

Onsdag kom fort och då fick alla vara hos dagmamma. Men när vi skulle hämta ville inteAlice hem. Berättade att imorgon, torsdag skulle de få åka på byggdegården. Ja de gick hon med på. Så när vi åkte hem passerade vi infarten dit. Då tyckte hon att vi skulle åka in där. Så då blev hon sur för att vi inte skulle dit NU. Fick förklara att det inte var någon där att de va stängt.

Det känns bar att lämna dem då det går så bra. De känns som att de verkligen behöver lite miljö ombyte. Och ett STORT + är att de blir såååå glad när man kommer och hämtar dem.

Kan säga vädret är kast, det regnar och stormar mest. Iaf denna vecka. Regnade 52mm i onsdags. huva. Snart kommer väl kylan med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar