onsdag 6 januari 2010

Nyårs bilder

Nyårs fina tjejer


Jenny, Alice & Thea



Jenny och Alice


Thea

Jag
Nyår blev firat hemma. Tobbes föräldrar kom ut. Hundarna blir så orolig i stan när det är så mycke raketer. Själv hade vi då inga egna raketer, men så när de smällde. Så de va ganska lugnt.
Maten; Jag hade köpt skagen röra och små skal som vi skulle ha som förrätt, men de blev aldrig av. Så få väl äta de en annan gång. :) Sen till huvudrätt så gjorde jag kött som man stekte lätt och la i ugnen tillsammans med vitlöksost och creme fraich, med ett smördegs täcke över. Till det blev det pommes och en fetaost sallad. Blev gotta.
Kvällen blev som sagt lugn och barnen la sig i vanlig tid, va kanske uppe till halv 8 istället för 7. Men det händer ju ibland ändå. :)
Idag ha vi varit inne, barnen fick även sova inne idag då det nu var -24 grader ute.
Dess utom har stackars Alice haft feber idag. Hon ha då inte varit sitt vanliga jag. Har mest suttit i knä och myst. Så kan det ju vara ibland. Hoppas det blir bättre imorgon.
Såg på nyhets morgon i morse. Hade varit kallt i Hemavan i natt, -39 grader. Brrrr, kallt.
Här har vi nu -30 och det räcker då. För de e inte så man gå ut i onödan direkt.
Barn är då bar söta. Nu är de i den åldern att de stoppar saker över allt. Som i toan, så man måste va duktig på stänga efter sig. Men som ikväll när Tobbe skulle fara på jobbet så fynda han i sin sko. Lite pepparkaka. :) Sötisar. Annat kul man kan hitta i skon är bollar, bilar, ja allt som får plats att stoppa ner och lite till.
Nu är det nära, den 12 ska inskolningen smått börja. Ser framemot det. :)
Undrar bara hur vi ska hinna allt på morgonen. De e ju små sjusovare man har här hemma. Idag klev tjejerna upp kl 9. Sen tar det en timme för oss att fika, klä oss och borsta tänderna.
Tänk, sen kan vi packa oss in i bilen och åka. Aja, vi få väl se. Men det ska nog gå bra.
By Sandra Lindahl

2 kommentarer:

  1. Gu va söta dina 3 tjejer är! :) Kul med pepparkaka i skon.. små saker som gör vardagen lite roligare är aldrig fel! :D

    SvaraRadera
  2. Ja, det är så sant. Men de e mycke små saker som man glömer. Som kan va ganska mycke värt när man tänker efter. Sånt som bara flyter med i vardagen. Så man måste som stanna till ibland. :)

    SvaraRadera