tisdag 23 februari 2010

Svinit kallt

Idag sov barnen jätte bra, klev upp halv 8. Tittade ut genom fönstret och ser ett fint väder, inte ett moln Säger till Tobbe, - Det är säkert kallt ute, runt 23 minus.
Kliver upp och tittar på termometern, - 32.4 grader. Brrrr. Kallast i natt var minus 34.6 grader.
Ska det aldrig vända.
Vid frukosten tog vi god tid på oss att göra oss klara. Ringde och fick en tid hos läkaren. Ska åka in med Thea. Hon har fått sån där otäck hosta. En sådan som man hör att det gör om när hon hostar. Huvva. Åket och lämnade barnen hos dagmamman klockan halv 10. Drog direkt till stan och hos läkaren så konstaterade han att det va en rätt vanlig förkylning hos barn i den här åldern. Men han kollade öra, hals och vi tog ett blodprov, ett litet stick i fingret. Thea va jätte duktig, reagerade inte alls på sticket, men när hon höll fast i handen och hon inte kunde rycka till sig den. Då blev hon inte glad.
Efter undersökningen åkte vi till tjejernas farmor och farfar för att få lite lunch. Hon åt en stor tallrik makaroner och köttbullar, nästan en hel apelsin och när hon ätit skulle vi fika lite, Då skulle Thea också ha. Då fick hon i sig en hel bulle, en pepparkaka och två glas mjölk. Då kan man fråga sig vart hon rymde allt??
På väg hem stanna vi på JULA, när vi ska åka så startar inte bilen, röta. Tobbe in och köper startkablar för de som ska ligga i bilen va inte där, Hmm. Stannar första bästa som kunde hjälpa. Saker mår INTE bra av att de är så här KALLT.
När vi hämtade branen fick vi hjälpa Linda med att starta bilen med startkablar. Kan det vara kyla!!

Igår måndag så kunde inte Thea sova så bra, på grund av hostan. Så hon klev upp tidigt med Tobbe som skulle se hockey. Helt plötsligt så tycker Tobbe att det blir lite väl tyst, han går till köket, men ingen Thea. Ser att han glömt grinden. Går upp och där sitter hon i hallen uppe med en pump tvål och leker. Vilken liten busa. :)


Hej på er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar