söndag 28 februari 2010

Helgen

Helgen ha varit bra med äventyr, besök och en hel del snöande.
I fredags så åkte jag och Alice till Leos lekland tillsammans med moster, kusin och Anna och Ola från bjurholm. De va riktigt trevligt och Alice hade jätte kul. När vi skulle hem ville hon stanna kvar. Protesterade lite gran men de gick fort över. Hon va rätt trött när vi kom hem. En ska va synd att jag glömde ladda kameran innan vi for, så de blev inte så många bilder tagna. Men få göra om det snart igen. Å då blir det nog alla som åker, få till och med dra med killen. :)
Alice som klättrar uppför trappan
Alice som ska åka ner.Wilhelm i bollhavet

Lördagen så bjöd vi Linda, Mikael och barnen på middag. Det serverades hemmagjorde Pizzor. Så var och en fick göra sin egen. De e som kul då får man det man själv vill ha. Och smidigt va det. Sen såg vi melodifestivalen på tv, blev väl mest prat. Men det hör till. :) Medans så såg barnen film uppe. Ännu en trevlig dag/kväll. Kan nämna att va hade riktigt varmt inne den eftermiddagen. Tobbe hade eldat i öppenspisen och sen när vi satt igång ugnen blev det inte kallare, hade som varmast 27 grader inne och minus 7 ute.


På lördagen kom en hel del snö och söndagen va då ingen skillnad har nog snöat runt 30cm snö här. Så idag ha vi skottat snö. Tydligen så skulle det fortsätta snöa imorgon och tisdag. Hoppas det avtar bara. Antingen är det svin kallt eller så snöa det så man nästan blir tokig. Hinner bara skotta klart gården så få man börja om. :)


Nu ha det väl ändå kommit tillräckligt med snö för i år. Nu inväntar jag fina dagar med sol och lite värme, så man kan få lite vår känslor. Men det är väl 25 - 30 dagar bort. eller? :)


Hejåhå

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar