fredag 9 mars 2012

Skoter turen

Förra helgen så klev vi upp rätt så tidigt. Åt frukost, sen så klädde jag och Jenny oss för att åka ner och möta min moster Berit. För vi skulle köra skoter till Tvärålund. Det var skoter tävling och det är alltid kul att se. Eftersom barnen också tycker att skotrar är kul så varför inte åka dit. Jenny fick följa med på skotern medans de andra kom med bilen senare på dagen. Leden var gudomlig och det gick jätte bra att köra. Märkte att det har kommit mycke snö då inga rötter stack upp i skogen. De var fint väder och bara några få minus grader så snacka om perfekt.




Väl där så klättrade vi i de stora snöhögarna och tittade på skotrar. Lekte lite med Ludvig som också var där. Vid 12 tiden kom resten av famlijen och vi skulle äta. Thea hade svårt att slita sig därifrån och sa:


Vi se mer skoter sen. Ja, när vi ätit lite. sa jag då. Jenny hon var verkligen inne i körandet. Stod och svängde fram och tillbaka. Och sa; mamma såg du, de sladdade. Sen skratta hon gott. Så otroligt kul att se att de gillade att vara där. Hem så var det Alice tur att åka skoter. Även hon tycket att det gick bra.


JennyJennyLudvigJenny får sig en smörgåsThea och JennyCelicia och Alice, Thea och Jenny där bakomAlice


Åt middag med Johan, Bea och Celicia. Middag blev grillat kött med kroketter och sås. Mumma. Barnen somnade utslagna på soffan och golv medans det va mello, så vid haltid paus så gick vi över med våra till mormor och morfar. Där även vi spenderade natten. Men innan vi gick och la oss så gick vi över till pubben. De var en kul kväll och en underbar dag.


Söndagen så var vi ute och åkte lite skoter hemma och barnen fick åka bob. De gick jättebra att åka på skaren. Men tyvärr höll den inte lika bra för mig. Så när jag skulle åka med så skönk vi bara ner i snön. :)


Tolka är kulAlice

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar