torsdag 5 april 2012

Vendela 2år

Va förra söndagen på 2 års kalas hos min sysyer dotter. Vendela blev 2 år gammal. Oj va tiden går. Hon har blivit så stor. Hon är lika lång som våra tjejer. Av oss fick hon fina sommar kläder och ett par rosa brillor. :)

Vi åt gott fika och sen fick barnen se en film och äta godis.







Vi vuxtna surra lite. Just före mat så ville Wille och Thea gå ut en stund. Så de gjorde de. Var bjude på middag med Robert och barnen. Linda åkte hem då hon fick så ont i huvudet. Tråkigt. Hon missade en riktigt god middag. Tack Robert de var jätte gott. Makaroner med köttfärs i chili sås. Sen hem. Barnen var trötta.


Vägen var inte den bästa då det redan när jag åkte hemmifrån började på snöa. Så hemma var det så snön just lagt sig. I Vännäs var det slask och mer mot Bjurholm va det snö väg. Och det var riktigt snöblint. De värsta var att jag såg inte vart diket gick ordentligt så man låg nästan mitt i vägen. De hade ju plogat bort både kanten och vägpinnarna.


Tänkte att hem blir det inte kul. Men det var nästan lättare att se då det hade kört andra bilar. Men det kom en hel del snö i söndags.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar