onsdag 1 februari 2012

ikea resa

I fredags åkte vi till ö-vik, lite senare än planerat men de va ju helg. En hela som var nästintill barnfri. Men nu skulle vi bara njuta. Innan vi åkte så blev det en korv på Statoil. Nere på plats så bjöds vi på gillat och potatis. Mumma. Smakade riktigt gott. Lite vi och film framför två. Men innan de lite lek med deras dotter, hon hade mycket roligt. Morgonen där på frukost och sen bar de iväg. Hade kollat med lillsyrran, De hade gått bra med tjejerna. Idag skulle de iväg och åka skoter.
När kom ner till Sundsvall så märker vi att släpets lyser dött. Jaha. Men bromsar ljusen funkar. Kolla säkringarna, inte de. Vi bestämde oss för att gå på Ikea och kolla släpet sen.
De e kul att gå på Ikea. Synd bara att tiden bara rinner iväg. Så de sista hoppade vi över. Fick med oss ddi vi skulle ha plus lite lite mer. Ville in på toys a'us. Men de han vi inte. Men en timme senare och 1000kr fattigare så hade vi fixat släpet med två ficklampor röd märkpenna och en hel del tejp.
Kommer hem och är helslut. Svängde förbi Umeå och plockade upp skidor och läxor som vi köpt sen hem. Själv sov jag mellan Nordmaling och Umeå.
Hemma var de inte lika kul tyvärr. Men en helt okey helg.
Söndagen tänkte vi åka i backen men de va lite väl kallt. Åkte å barn kalas mitt å dagen. Sen hem och byggde garderob.
En trevlig helg. :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar