torsdag 1 oktober 2009

Kalas och Kallt

Ja, toiden den går fort den. Vart ska jag börja, det var ju ett tag sedan sist. En hel del har hänt. Tjejerna har blivit 1 år och då hade vi kalas för dem. Med tårta och fika. De fick var sin tårta och de va då i största laget men det for mest på golvet så det gjorde inget att de va lite stora. De kom en hel del gäster och de kom med fina presenter som vi tackar så hämst mycke för.
Snack om en heldag för de små, för deras mormor och morfar kom lite senare på kvällen. Så tjejerna la sig ganska sent. Men trevligt va det.

Thea Jenny Alice



Dagen efter så va det trötta och rätt så griniga barn. Från och till vill säga, men mest på förmiddagen. Så måndagen måste ha gett många intryck. Tisdag åkte vi även in till stan, sålde en säng och handlade mat och armeringsjärn till garaget. Undertiden fick Thea, Alice och Jenny vara hos farmor och farfar. De tycker dom e rätt kul, det klagar då inte.
hela dagen gick åt att vara i stan så när vi kom hem så la vi barnen för att sova.

Onsdagen så möblerade vi om uppe, så nu för första gången ska tjejerna få sova i sitt egna rum. Det ska bli skönt. Men vi flyttade bara sängarna så sätta upp hyllor och dekaler blir innom snat framtid. Hoppas jag får tid så fort som möjligt. Ska bli kul.
När det va dags för läggning så gick det som en dans, somnade sött direkt som vanligt. Skönt med snälla barn.


Men torsdag morgon var mindre bra, det va rätt så inte glada.Det va mest Alice som var ledsen. För när Tobbe klev upp och började ta upp Jenny för att gå ner med henne blev Alice jätte ledsen och skrek, Thea satt då snällt som oftast. Men det gich över när alla väl var nere och lekte tillsammans.
Så det där med eget rum verkar fungera bara bra.
Och dess utom i morse så hade vi -5 grader vi frukost tiden ca kl 8.
Hoppas ändå på lite varmare ett tag till, för vist e det ovanligt kallt för att vara oktober?





Hej hopp allihopa

2 kommentarer:

  1. Jag tror det är lagom för att vara oktober. Vi har ju haft en otroligt varm september så vi är nog bara lite bortskämda! Blev ju bra med besöken ;)
    Så söta dom är! Kramar

    SvaraRadera