söndag 14 mars 2010

och så....

.... va helgen slut ingen. Tiden rinner iväg. har hunnit med en hel del ändå.
Fredagen började med lite storstäd när barnen som.Fick den där känslan av vårstädning. Sen kom Tupperware sakerna som va beställda. Sen kom Tobbes föräldrar förbi. med bullar och lite frukt. Gotta. Erika ringer och bjuder oss på grillat hos morsan (trillsens mormor och morfar). Inte helt fel de häller. Åket ner dit vi fem och åt middag och blåbärspaj som efterrätt. När en god mat är avslutad får tjejerna ett bad, som de såg ut. Blåbär överallt. :) (laddar upp bilder på de senare.)
Kvällen blev det tärning + lite öl + tv. Trevligt va det.

Lördag morgon va lugn. Åt frukost i lugn och ro med sötisarna, sen lite leka. Åt en tidig lunch vid 10 tiden och la dem inne för att sova en stund. För sedan väntade Leos lekland och en hel del skoj. Klädde barnen och åkte ner på Rödånäs för att hämta upp Erika som skulle följa med som hjälp barnvakt. Blir tufft att hålla koll på alla tre på bara två vuxna. På Rödånäs mötte vi upp med fam. Persson, fam. Glasin och fam. Danne och Veronica. Sen bar de av till Leos.
På Leos hade alla barnen kul och Stortjejerna va så duktiga med de små. Är mycket tacksam. Va skönt att man va några stycken som for, kändes som att man inte behövde stressa på samma sätt, som sist ja var där.

Jonna och Alice
Jag och Thea

Tobbe

Ellen




Julia och Jenny


Alice


Efter en massa bus och lek på Leos så åkte vi och beställde pizza i Vännäsby. Barnen somnade i bilen, de va ju rätt så trötta barn vi hade nu. Men det kan jag förstå. De kunde inte vara stilla en sekund i de stora leklandet. När pizzan va beställd så åkte vi hem och käka, de vill säga när vi väl fått den asså. För jag tror det tog säkert 40 minuter innan jag fick dom. Först va de bara j*vligt sega, sen när de var klra hade de gjort en fel. Så det fick göra en helt ny. Tro du man va nå less eller?? Så j*vulskt.


Men en tröst va att pizzan va god och barnen tyckte ochså edt. Efter maten så åkte vi ner till Danne och Veronica för att se på melodifestivalen. Mycket trevligt. Men barnen va så spidade efter dagens dravader så de hade inte någon ro att sova. Så i slutet fick vi åka hem för att lägga de trötta barnen. Jenny va väl inte svår att lägga men Alice och Thea. Alice somnade tillslut men Thea va inte lätt. Okey om barnen är glada när det är vakna, men de va hon väl inte riktigt. Ja, på slutet kanske. Men då hade som jag och Tobbe redan gett upp. Medas vi bar ut allt till bilen så somnade faktiskt Thea. Ja, det va ju på tiden.

Kan säga att de tre va rätt slut. Vi tänkte; bra, då sover de länge imorgon. Ja.



Eller så inte. Först vaknar Alice kl 2, jag ger henne välling och hon somnar snällt. Tur. Men sen vaknar Jenny klockan halv 6, Tobbe ger henne välling och la henne i sängen i vårat rum. Men inte va hon så villig på att sova igen. Tro nog att hon låg vaken till och från tills vi klev upp klockan 7. Men de va ändå hyfsat nöjd i sina sängar. Sen frukost, lite lek och lunch. Just när vi skulle lägga de två sista så kom Grete och Jossan förbi. Va bara förbi tvärt och surra lite innan de skulle åka hem. När barnen va lagda så kom även Linda och Fredrik förbi med dersa son, som vuxit så. Gu va stor de blir fort. Inte klokt. Och ändå minns man inte att sina egna varit så små. Ändå är han nu 7 månader. Fikade lite och medans de var här så vaknade då Thea. Hon fick lite fika. Menhon skulle nog ha sovit mera, inte alt för glad tjej. Alice och Jenny sov till tre iallafall. Lekte på litegarn inne. Erika kom och klippte Tobbe. Sen middag, barnen ha då inte ätit så bra idag. Men nu sover de då sött. Idag behöver jag inte heller hoppas på att de ska sova länge imorn för jag ska upp och jobbe kvart i 8. Men bara för att de ska upp kommer de säkert sova. Tvcker väl inte om att väcka barnen, men vad gör man, ska ju jobba och Tobbe ska till stan.



Men nu ska jag gå ut och mata kaninen sen blir det nog sängen.

Nattinatt på er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar