söndag 7 mars 2010

Vår fin helg, men ute vistelser

Helgen har varit bra och idag har jag fått den första vår känslan. Med plus 0,8 grader, lite sol och fågelkvitter. Helgen här hos oss har bjudit på en del.

I fredags så kom syrran och hennes kille som bjöd på grillat och potatissallad. De va inte helt fel de. Dagen va då fin och Alice vaknade tidigt efter lunchen så vi var ute en stund. Åkte bob på gården. Tobbe lyckades köra fast först min skoter som Erikas. Så det kan gå med mycke snö. :)



Lördag blev det en skoter tur till Tvärålund med ett gäng från Rödå. Barnen och Tobbe åkte bil dit och tjejerna fick se lite skotrar och gå runt på upptäcksfärder. Det är kul för barnen att få komma ut. Tur att de har många släktingar som hemskt gärna tar hand om de tre. Man behöver då inte oroa sig för att man måste hålla koll på alla små själv. :)
Väl hemma igen blev det kaffe bjudning för hela gänget och lite till skoter körning för killarna.
Kvällen blev rätt lugn, Tobbe tog en tidig kväll och jag åkte ner på Rödånäs en sväng. Hamnade hos André och Sanna framför Wii. Kul.

Söndag ännu en fin dag och var ute på eftermiddagen då även stora syrran och tjejernas kusin kom förbi och va ute en stund. Tobbe och Anders for en sväng med skotrarna.


Jenny


Alice

Thea

Wilhelm


Nu så väntar sängen och imorgon en dag till stan på ännu en träff med jobbcoachen.

Byebye

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar