fredag 3 december 2010

vad händer nu

Ja, inge läkar besök än för någon av barnen. Men det är skrive ut en mjukgörande salva till Jenny, men som då används av alla tjejerna. Har ringt runt lite hela dagen. För först så vad gällande Jenny så måste vi gå via BVC. Och då måste alla journaler skickas från den gamla vårdcentralen till den nya. Och Jag ha då ringt och sagt att den ska skickas.
Sen Vad gällande Thea så har vi fått telefon tid med en läkare på tisdag. Känns långt dit just nu.
Men sen ska det då gå till BVC och där görs en utredning, vad jag ha förståt. Så på ett sett känns det bra att de få ta lite tid då de verka göras i en viss ordning. Det visar att de ha lite rutiner. Eller de vill verka som de i alla fall. :)
Inte så hattit och flummigt

Sen så har jga haft lite samtal med chefen på barnomsorgen och bytt lite ord där. Så nu får vi se vad som händer. Det är mycke prat om att vi föräldrar vill att barnen ska vara bara 2 dagar på bg och resterande hemma hos dagbarnvårdaren. Och det låter väl rimligt för det är ju de vi har valt.
Men nu sen de slutade en dagmamma i somras har det varit si och så. Och alla är inte nöjda med hur det är på "lokalen". Kanske inte det bästa anpassat för små barn.
Men det ska förhandlas en hel del mellan både chef och anställda. Vad skulle fungera bäst?
Jag tycker att de ska inte flängas med barnen utan när de ha bestämt sig för en lösning ska de hålla sig till den. Och inte bara byta säsongs vis.
Oj va de finns mycka att skriva om just detta ämne. Men de ha jag inte tid med nu. För nu väntar tv och damernas sprint i Östersund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar