söndag 9 maj 2010

Helg igen, men med värme

I fredags så cyklade jag och Thea ner på rödånäs medans Tobbe, Alice och Jenny åkte fyrhjuling. Vi hade bjudit in oss själva på mat, men Tobbe åkte hem igen för det skulle serveras grillat. Hade själv kött hemma så de va ju tur, de va så där i sista sekunden. De e som fortfarande synd om T men nu är det bara en vecka kvar.
Mendans vi väntade på grillen så gick vi över till min moster och morbror, de skulle också grilla och satt ute. När vi kommer dit så ha dom en liten uppfart som Thea så gulligt skulle skjutas ner för på rumpan, fast de gick inte så bra. De fanns ju inge snö! Gullig va hon då. :)

Sen höll de på att elda i badtunnan och vatten är något mina små tjejer alltid ha gillat. Så när Ubbe skulle kolla graderna så va de snabba på plats. Alice skulle till och med ner i baljan. Då fick vi sätta stop och dra över locket. Och de va inte om tyckt. Lite grinigt men det gick över.

Moster Berit bjöd på kex och de va gott, Jenny tryckte i sig säkert tre stycken, sen va de stop så hon skulle få plats med lite mat. Men när vi sitter där på altanen så ramlade Jenny ner, Som tur är det inte så högt, så det gick bra. Men hon blev ledsen och den när hon så gott som slutat grina fick hon syn på kexen igen och fake grina lite och peka på kexen. Man få inte vara dum. :)

Hem till mormor och morfar och åt mat sen lite glass, sen sova. + lite bada.
När barnen lagt sig så gick vi alla över till Berit och Urban igen. En trevlig kväll och inte allt för sen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar