måndag 10 maj 2010

Måndag

Idag så ha barnen varit en stund hos dagmamman och jag har städat hemma. En liten storstädning. Skurat trappen, skurat toan, damsugit och torkat golv. Åkte sedan iväg till stan, Tobbes far ha tigt en sandlåda, 240*247 cm i storlek. Inte dumt de.
Då kan barnen sitta i var sitt hörn om de blir osams sa barnens farfar. Tyvärr så hittade vi ingen släpvagn att låna, så vi kunde inte hämta den. De va som att alla här i byn har struntat i att besikta sina släp, inklusive vi. Typiskt.
Hos barnens dagmamma hade vattnet sluta fungera så då har de hållit till hos en dagmamma inne i byn, ska vara där imorgon med. Men de gå då så bra så.
Hoppas bara det ordnar sig med vattnet.

Så ikväll har barnen badat, efter att ha varit ute så gott som hela dagen. Jenny älskar att vara ute. För när vi kom hel ville hon inte med in. Söt.
Dessutom har jag bakat vit kladdkaka, men den blev tyvärr inte så lyckade som jag hoppas på. Så de receptet åker i soporna Sanna och André va förbi och fick smaka min kaka, de tycket att den va okey. Men nästa gång tro jag att jag gör en vanlig kladdkaka och hackar ner vit choklad i den.

Nu har kaninen fått mat och snart väntar sängen.
Nattinatt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar