onsdag 30 december 2009

Inne dag idag.

Idag ha de varit rätt kallt. Minus 20 grader. Så då ha vi varit inne och jag kände mig kreativ. Vi har målat fot och hand avtryck. Började i kaus. Skulle börja med Thea, men det blev lite mycke färg och bara ett kladd när hon inte ville öppna handen. Just då kommer Alice in som varit i och hittat kaninmaten som hon tippar ut på hela rumsgolvet. Så de va bara att först gå och tvätta av Thea all färg och sen städa upp efter Alice. Sen började vi om på nytt.
Så Alice fick börja och hon va duktig. Jag visade att jag skulle måla på hennes hand och sen att hon skulle öppna den. Det gick bara bra. Men när vi målat klart ville hon smaka på färgen. Men de få man ju inte göra. Så då va det bara att tvätta bort den. Sen va det Jennys tur och det gick också bra. Sen Thea igen och denna gång gick det bättre, lite mindre färg och mer tålamod. Men hon verkade inte gilla de så mycke. Så när jag fråga om vi skulle gå och tvätta så lät hon. -Mmmm. Lite försiktigt.
Så, nu va de bara att sätta in de i deras böcker sen klart.
Här ser man hur barnen växer. Gulligt.
Theas hand och fot avtryck.
Första bild är tagen den 7/10-08
Den andra är tagen den 30/12 -09

Alice hand och fot avtryck.
Första bild är tagen den 7/10-08
Den andra bild är tagen den 30/12-09

Jennys hand och fot avtryck.
Första bild är tagen 7/10-08
Den andra bild är tagen 30/12-09
När barnen sovit åket vi in till stan och lämnade av sötisarna hos farmor och farfar. Sen bar de iväg för att inhandla maten till imorgon. De gick ju bra, men snacka om mycke folk. Man va då inte ensam om att vara i sista minuten.
Tiden går och det glömmer man fort. Så kom hem vid nio. Gav barnen välling och på med pyjamas och sen i säng. Nu sover de sött.


By Sandra Lindahl

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar