söndag 13 december 2009

Lussande pepparkakor

Ja, då va helgen snart slut och i fredags va vi till stan för att storhandla, + några ärenden Väckte upp Tobbe vid ett och sen flytta över barnen från vagnarna till bilen, sen bar det iväg mot Umeå. Lämnade sötnosarna hos deras moster på teg. Åket sen på BMW och beställde några delar så va kan sätta fast frånten på bilen. Som den ser ut nu så få man ju skämas.
In på Obs och handla och sen systemet och köpte årsglöggen, clementin. Sist va vi på barnenshus men jag hitta då inte det jag sökte så få väl leta på Internet efter det. Eller e de någon som vet var man kan hitta en rolig plupp-upp leksak? Har då letat med hitta ingen bra.
Sen åket vi tillbaka till Erika och fick en mycket god middag. Tobbe föredrog en pizza från pizza house. Blev kvar ett tag med där efter sju blev de lite grinigt så då bar det av hemåt.
Hemma väntade tv:n och Idol final. Jag tycket att båda e väldigt duktiga med den rätta van, tycker jag helt klart. :) Gillade han från första början. Snacka om att man ändå blev lite rörd när han hade vunnit och skulle sjunga en gång till. Att han änns kunde framföra utan att tappa bort sig i låten, när han kramade alla och typ grät av lycka. Bra gjort.
Lördag va en lugn dag, hemma bara. Men ändå mycke att göra, det kommer man inte undan. :) Såg film på kvällen och myste. Sen kom Erika och Anders förbi och då blev de en film till. De blev rätt så sent men trevligt.

Vakna klockan halv tio på söndag och åt en god frukost. Väckte Erika som sovit över. Gjorde kaffe för att gå och lussa för Tobbe och Anders men Tobbe han då kliva upp så det blev bara Anders som fick fika på sängen. Sedan åkte Tobbe på jobbet och jag Erika och barnen åkte till Västerbacka för att lussa för mormor som hade jul mässa med Aloe vera. Så vi tog med oss lite hemma gjorda pepparkakor och lussebullar, kaffe få de stå för själva. :)


Tre härligt goá pepparkakagummor

Thea

Jenny kollar in sig i spegeln :)

Kom hem igen och barnen fick en sen lunch och nu så sover de, få se hur länge de ha tänkt sova. Men lite hinner man skanske göra. Skulle ha sytt klart gardinerna till barnen rum, känns som de aldrig blir klart. Även skulle jag dragit ut några bilder och stt upp fotoramar. Aja, få se när det bli.

Glad Lusia på er alla.


By Sandra Lindahl

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar