måndag 14 december 2009

Stan dag idag

Idag ha jag varit i stan typ hela dagen. Börja kl 1 med att åka in för att Alice skulle fota sitt födelsemärke. Hon har tidigare fått medicin för att de skulle lägga sig och nu är medicineringen avslutad och därför då ett kort för att se senare om det förändrats något. Tobbe fick dumpa mig och leta parkering själv, de va ganska smockat vid lasarettet och dess utom va vi lite sen. Sen inne på sjukan så skulle vi ta hissen upp och först tog det en evighet innan den kom. Funderade nästan på att trapporna men gjorde det inte. Skulle till 5:te våningen. Och när hissen väl kom va den också smockfull. Fick typ klämma sig in, och när de som va innerst skulle ut så kände man sig ganska ivägen. Fotograferingen gick som smort och sen så åkte vi för att ta en fika med Erika på mejeriet, eller en kaffe de va Alice som fika.
Efter de så åkte vi till Erik men på vägen så stanna vi för att posta julkorten. Tobbe dumpa mig och Alice hos Erik, för att sen åka vidare till sitt jobb på möte om varsling.
Hemma hos Erik fick man kaffe och ett gott sällskap, fick även middag.
Tobbe hämta upp oss vid halv sju, sju.
Han är en av alla ca70 stycken som fått kicken. Men han e då inte ledsen. Han ser det som en möjlighet att göra annat. Inte alls oroda. Det känns ju skönt.

Nu väntar sängen. Och imorgon blir de fint besök.

By Sandra Lindahl

2 kommentarer:

  1. Va ska du få för finbesök då???

    Kul att han fick kicken, nu kan ha ju göra det han vill istället. Hur länger får han vara kvar då?

    SvaraRadera
  2. Nettan kom på besök. De e ju inte så ofta.

    Ja, han tycker de. Ja tro att de va till april. Tre måndader. Sen bli de väl att operera sig, Sen så fick de gärna komma och sommarjobba. Så han ska väl börja på nått nytt hösten 2010. De e ju ett tag bort. Om de bli som planerat.

    SvaraRadera