torsdag 15 april 2010

15 April

Torsdag igen och efter en dag på jobbet hämtade jag upp Tobbe. Åkte ner på bg för att hämta barnen och sedan iväg till stan. Tobbe har varit på lasarettet och tagit bort stygnen, de va inte så skönt tycket han, men nu är det gjort. Han har dock fast skruvat käken ännu. Jag har varit och tagit prover för att kolla om jag kan lämna blod. Under tiden så har barnen varit hos farmor och farfar. Barnens farmor fyllde år i början på veckan så nu var vi dit och grattade hemma Efter att jag och Tobbe varit ner på stan och köpt en present Ett foto album som hon nu önskat.
Fick mat där och sen bar det av hem, Ewelyn följde med oss hem för att imorgon ta han om barnen. Så få hon rå om sötisarna lite.

I måndags så hade vi besök av Anders och Lotta, de va trevligt. De va så länge sen vi sågs. Plus att det var kul att se deras nya familje medlem, Hippie 10 månader. Han är en stor pudel och som ett fluff. Ha tyvärr inga bilder. :( Får inte glömma bort att Zack också va med, han är en liten pudel, liten och söt.

Tisdag va vi till ögon mottagningen med barnen för att kolla ja, ögonen. Va då på lasarettet vi ett och behövde inte vänta så länge. Det va skönt, annars bruka man få sitta en stund.
De kollade om barnen schela, de gjorde de inte. De va kul att se att medans vi var där var tjejerna så snälla och gjorde gärna det doktorn ville Alice ville hela tiden sitta i läkarens knä. När tjejerna var klara med de så fick de var sin stuttsboll. De va en riktigt kul leksak. Oj, va de kastade runt bollarna. :) Sedan droppade de ögonen så att pupillen skulle vidgas. Och de gjorde den, pupillerna va stora hela dagen. Aja, vi var tvungen att vänta 45 minuter efter de hade droppat innan de kunde kolla, det de skulle kolla. Så under tiden så gick vi ner på blodcentralen och hälsade på barnens mormor. Mormor blev så glad och visade upp dem för kollegerna :) Sen upp på ögon igen och kollade, det såg bra ut och det va skönt. Men nu var barnen griniga, de blir så när man inte få sova sin dagsömn. Men när vi ändå var i stan så åkte vi och snabb handla på MAXI. De gick ändå bra, fast våra små sötisar va trött och hungrig. Inne på affären så fick Alice och Thea sitta i dubbelvagnen och Jenny i kundvagnen.

Onsdag så kom Linda, Wilhelm och lilla Vendela förbi. När de kom åt vi mellis ute, men sen blev de rätt kyligt så vi gick in. André och Alex va också förbi.
Linda stannade på mat och jag bjöd på köttgryta med potatis. Barnen tycket väl att de va okey.
Och så Vendels som inte säger någonting. Hon sov när de kom, väckte henne vid halv 5 och gav mat, sen medans vi åt låg hon bara snällt i bilstolen och tittade. När vi nästan var färdiga så vred hon på sig lite och började suga på filten. De va hennes sätt att såga att hon va hungrig. Efter lite mer mat så var hon nöjd, ända tills de åkte vid halv 8. Man kan då inte klaga på att hon lever om. :)
Det va super trevligt att han er på besök Linda. Tack.

Kram alla

2 kommentarer:

  1. Heej! Skönt att höra att ni har det bra. =) O kul att få höra om era utflykter och att det går bra att ta ut tripplarna i stora världen. =)) En fråga, hur har ni löst vagnfrågan? Jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Ha de! =)

    SvaraRadera
  2. Hej! Surfade in på din sida. Ser att du har trillingar. Kul! Jag är själv trilling! Har två bröder som är lika gamla som mig :) går det bra med trillingarna?

    Mvh Sara...

    SvaraRadera