onsdag 11 augusti 2010

Sundsvall

När vi kommer till stan så bytte jag och syrran bara bil.
Skönt att slippa köra. Jag och Erika halvsov nog mer eller mindre hela vägen.
Ett stopp för mat i Bjästa sen vidare.

Framme i Sundsvall så kör vi ner i garaget på hotellet.
Kommer på då att vi behövde en biljett för att slippa betala tim tid på parkeringen.
Vi bestämde oss för att ta packningen till hotellrummen och sen parkera om bilen. Våra biljetter låg i bilen och det sista jag sa va, ta biljetterna ur bilen.
Anders fick stanna vid bilen eftersom vi inte orka lägga i nå pengar.
Går upp och ska checka in, konstige nog så finns bara ett städat, de va dåligt. Dess utom så var de inte självklart att rummen skulle vara brevid varan utan det fick vi säga till om. Aja. Stoppade in allt i vårat rum och gick ut på stan.

Gick på stan till halv 4, sen till hotellet för att göra sig klar till middagen klockan 5. Erika och Anders rum var inte klart då brann syrran av. Och fort fixade det sig. En beordran om att rum 803 skulle städas NU. Sen va det ordnat. När klockan börja närma sig halv 5 var vi rätt så klar. Skulle bara gå via garaget och checka in bilen som vi glömde.


När vi ska lämna rummet så fråga jag Tobbe var biljetterna va. De visste han inte. Men jag hade dem inte häller. VAR VA DOM DÅ?????
Igen viste. VAAAA? Vi letade i bilen och grabbarna vände upp och ner på allt i rummen. Ringde till varandra. Funderade. Andres hade dem sist, var va de?? Grabbarna sa åt oss att börja gå på middagen att de skulle komma senare. De gick och letade i bilen, men jag sa att vi hade vänt på allt i bilen. de var inte där. Medans klockan tickade så gick jag och Erika upp till rummen för att titta igen. Nää, inte där. Klockan var nu runt kvart i 6. Anders ringer, de har hittat biljettena. JJJAAA!!
VAR VA DOM?? jo, på vindrutan. VAA? ja, PÅ vindrutan. (alltså utanför bilen, ja.) Vem fan lägger biljetter där??

När vi kommer fram till där vi ska äta väntar hela sällskapet, somtur hade de just fått beställa och vi fick gå föra andra för att beställa. det var riktigt schyst. Vi fick till och med maten lite före vissa i vårat sällskap. Vi tackade så hemskt mycke för de, till personalen.
Det va en Indisk restaurang, med mycket god mat. Lam va super gott.
Under maten skrattade vi lite åt de där med biljetterna. De va rätt kul ändå, kanske för att vi hitta dem. :)
Efter maten så bar det av till konserten. In på öl tältet bara en tväris, det hinner man alltid. :)
Förbandet The basebolls va super bra. De levde verkligen på scenen, riktigt bra bara. Annat går det inte säga. Lite synd va nog att man hörde inte alltid deras låtar, som bara refrängen. Men bra ändå.
På öl tältet
Erika och Jompe
Jompa, Anders och Tobbe
Jompa, Annica och Jag
The Basebolls
Roxette va också kul att se. Lite mer folk under den spelningen. Något annat kunde man ju inte gissa.
Roxette

Efter spelningarna så stannade vi till vid öl tältet igen och tog nån öl.
På väg hem till hotellet eller va jag ska säga, bort från arenan kanske låter bättre.
Vad? Lite mat skulle sitta fint tycket vi. Gick runt lite och letade mat ställe. Kollade lite vad andra rekommenderade När vi kom fram till restaurangen så va den stängd. Öppnar igen klockan 2. Så från 1 till 2 på natten hade nästan alla matställen stängt för att från att ha varit pub skulle bli restaurang Pubarna i Sundsvall ha öppet lite längre än i Umeå. Så då ha även matställen det. Umeå ligger efter. Oja.
Efter att ha stått och snackat en stund med ägaren och vakten där, så berättar ha att ha få inte släppa in folk medans de va stänkt, men han fick köra ut mat. Så han fick ta våran beställning där och sen köra det till Hotell city. Inte illa.
Så en natt pizza klockan halv 3 på parken utanför hotellet.
Sen rummet och sova för att va på frukosten före klockan 10 då de stängde. det ha då Umeå bätter frukost öppet till 13.00 på hotellen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar