tisdag 14 september 2010

Besök

I lördags va Linda med barnen förbi på besök Innan hon kom han vi åka på affären och handla lite. Vi åkte allihopa till Tavelsjö för att handla tre saker: cola, russin, godis. Tro du inte att vi glömde något fast de va så få saker vi skulle ha. Men de va inte så viktigt.
Hade full koll att hålla tjejerna inom synhåll. Alice sprang direkt till frukt hyllan och skulle ha äpple, men de fick hon plocka förra gången vi handla så de behövde vi inte. Jenny hittade mer-dricka som vi la i korgen. Thea skulle bära korgen men gav snabbt upp. Alice tog då över och drog korgen över glovet. Söt.

Barnen hjälpte till att stoppa olika varor i korgen. Kul att de vill hjälpa till. Ibland åker det ner saker man inte ha behövt egentligen

När syster kom så va barnen ute och lekte en stund innan lunch.
Dagen går fort när jag gör sånt jag inte bruka. Medans barnen sov så städade jag, Linda och älsklingen i de blivande garaget. Blev väl bra, kunde inte bli sämre iaf.
Försökte övertyga syster att stanna men de skulle äta grillat hemma, och de lockade mer än lax. Konstigt nog.

Älsklingen hade sittning ikväll. Ett tillfälla att supa på ett finare vis. Att klä upp sig i kavaj och äta dyr middag på universum.
Kvällen själv och när barnen skulle sova så, Jenny vägra dricka välling. Tog en klunk och så blää.
Inget att göra åt de. De somnade då snällt. Själv han jag avverka 3 filmer, eller två och 1/2. Sappade in på the proposal och såg bara halva den filmen.

Men fick då tiden att gå.

2 kommentarer: