onsdag 29 september 2010

Dop den 26 september

I söndags så var vi på dop i Bjurholm. Lilla Vendela skulle döpas och hon var jätte söt i sin långa klänning. Hon var så snäll den tiden under dopet, sa inte mycke. Hon gnällde då inte.

Men dagen började redan hemma.
Kliver upp där vid halv 8 och äter frukost och tar på tjejerna andra kläder än vad de ska ha på dopet. Tanken vara att vi skulle äta lunch tidigt och vara i Bjurholm vid halv 12, för att tjejerna skulle sova medans ceremonin höll på. Dopet började 13.00. Men så blev det inte. Älsklingren grejade med värmen i huset som inte ville funka som den skulle. Satte nämligen in en ny schunt, som ska känna själv hur värmen ska skickas ut till elementet. Medans han gjorde de så ordnade jag med barnen. La iordning kläder, packade och sånt. Äter lunch vid kvart i e 11. Byter på barnen och ta på kläder (på inte allt så medgörliga tjejer.) På med skor och sovkläder. Sen skulle jag klä mig och göra med iordning. Panik. Klockan tickar för fort.
Alice, Thea och Jenny somnar just innan Bjurholm. Kommer fram vi just 13. Lägger över barnen i vagnen för att hoppas på att de somnar om. Kliver in och ställer barnen i hallen.

Inne i kyrkan så sitter alla klara, förutom Wille vandrar runt och pratar med alla. Men ingen vill svara honom. Ceremonin var jätte fin och lätt att hänga med i. Efter 10min in så vaknar våra sötisar. Men de var då så snälla och satt med oss på bänken. I slutet så sjöng och spelade Tina, Roberts syster. Och oj så fint. Blev alldeles rörd, det kom till och med en tår.

Åker och fikar kaka och tårta hemma hon Linda och Robert. Super gott.
Tog 4 generationer med mormor och morfar, som sen kommer att skickas in i tidningen.

Åker hemåt men stannar i Rödå och kika på lilla syrrans nya skoter, X-trim i det fina märket Lynx. Slutade med att vi fick följa med att lasta av den. Till middag beställdes pizza. Avslutade dagen med lite film.

En trevlig dag med mycke fina och gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar