fredag 11 juni 2010

Besök och ute dag

Idag har Nettan och hennes två barn varit på besök. Jag bjöd på lunch, kyckling och ris. Och när det va så fint väder som idag har vi till och med ätit lunchen ute. Lik så mellis. Men det är skönt att äta ute när det serveras ris. Kan lätt bli mycke att städa i vanliga fall. :)
Men barnen våra ha då blivit så duktiga nu när de äter så, så mycke faller inte på golvet. Har hunnit med att damsuga två gånger idag. Inte så avancerad städning. Men det blir lätt hänt att man tar in en eller annan hög med sand nu.

Efter att besökte åkt så satte jag igång med att börja måla staketet som sedan ska gå runt våra jordgubbar. Så idag är en fjärdedel målat. Ska fortsätta imorgon.
Å igår blev jag klar med att rensa allt ogräs och sätta ner plantorna som skulle sättas.

Efter att Tobbe varit i stan hela dagen med att bland annat besikta bilen så har vi slappat framför tvn. Jag unna mig då ett glas vin. :)


Kan nämna att sedan i helgen har vi efter middag stänkt in oss i vardagsrummet så att tjejerna fått gå runt nakna. Har gått rätt så bra, ska då inte klaga. Alice är då så duktig, hon kommer då ihåg att sätta sig på pottan då hon behöver pinka. Men ibland händer det att hon glömmer bort sig. Då kommer de en droppe på golvet sen kniper hon och sätter man då henne på pottan pinkar hon färdigt. Thea är också duktig, man måste bara påminna henne hela tiden. Jenny pinkar lite här och var. Men helst i soffan. Hon ha som fått för sig att pinka där. Tack och lov för skinsoffor. :)
Men då är hon duktig på att bajsa på pottan, men man måste se till så hon greja med någonting medans annars så ledsnar hon och går iväg.


Nattinatt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar