söndag 27 juni 2010

Välling och sömn

Tjejerna har sovit halv kast i några veckor nu. Vaknar där före 6 ibland. Jag vet att jag inte ska klaga, men det är bara inte likt dem att svakna så tidigt. Är nu uppe till 20 ibland 20.30.
de blir ju äldre, sover inte lika länge på dagen heller.
Har då undrat om de inte står sig på vällingen. Så Tobbe tycket att vi skulle pröva en annan. Den som är 1 1/2 års välling är rätt dyr. Men då har vi hittat 15 månaders välling med fullkorn.
Thea och Alice äter då den vällingen utan problem. Men då Jenny vill inte alls ha den.

Som igår då hon fick den så vägra hon. Blandade då den gamla vällingen och gick upp för att ge henne. Först vägra hon ta emot flaskan. När hon tillslut tog emot den så tog hon en klunk och smaska lite, kanske för att kolla smaken. Det såg då ut som så. Sen när Jenny kände att de va en annan välling tog kom flaskan i ett stadigt grepp och slukade allt. Så söt.
Så hon lär få den gamla vällingen i fortsättningen. Mindes att när barnen var små skulle vi prova en nattvälling 8 månader med fullkorn, då ville ingen av barnen äta den. Så den fick vi då kasta.

Jenny har även varit hård i magen ett par dagar, idag va det ioförsig bra. Men det är jobbigt när det blir så. För att underlätta lite får hon russin till frukost (inte bara) och även lite efter middagen. Ska prova med att ta hem vatten som vi gjorde när det va små. har lite mycke järn i vattnet. Vi får pröva oss fram lite. behöver inte vara det vattnet det beror på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar